توصیه‌های ایمنی برای اجاق گاز و هود

eitaatelegramlenzor
۱۴۰۳/۷/۱۴ شنبه
(75)
(0)

توصیه‌های ایمنی برای اجاق گاز و هود

توصیه‌های ایمنی برای اجاق گاز و هود

هنگام استفاده از اجاق گاز هوای ایجاد شده روی اجاق مخصوصا حین اماده سازی غذاهای سرخ کردنی حاوی حرارت، بعضا بوی نا متعارف و آلودگیهایی مانند دود و ذرات چربی است که اگر هود خاموش باشد علاوه بر اینکه برای سلامتی بسیار مضر است، در محیط اشپزخانه پخش و ضمن تغییر رنگ و ایجاد رسوب روی وسایل باعث خرابی و تغییر حالت در قطعات اسیب پذیر هود میگردد. 

 در حین اشپزی ذرات چربی و احتمالا ذرات ریز مواد غذایی به اطراف اجاق گاز پرتاب و به مرور زمان باعث ایجاد رسوب در سطح اجاق گاز و علی الخصوص سر شعله ها میگردد و در نتیجه باعث ایجاد اخلال در عملکرد ترموکوبل و یون جرقه زن میشود همچنین اگر از هود در اشپزخانه به موقع استفاده نشود بخار حاصله از طبخ مواد غذایی از دود و ذرات چربی اشباع شده و علاوه بر اینکه برای سلامتی مضر است باعث تغییر رنگ فضا و وسایل جانبی اشپزخانه میگردد. 

سعی شود حداقل 5 دقیقه قبل از روشن کردن اجاق گاز ابتدا هود را روشن نمایید، زیرا علیرغم اینکه مسیر تهویه هوای روی اجاق گاز مشخص میشود، گاز رها شده تا روشن شدن کامل سر شعله توسط جرقه زن نیز از مجرای هـود خارج میگردد.                                                           اجاق گاز یکی از کاربردی ترین وسیله در اشپزخانه محسوب میگردد و به همان میزان بهره دهی بالا، پر خطر ترین وسیله در اشپزخانه نیز به شمار میرود لذا همواره بایستی نکات ایمنی و سرویس های دوره ای را در مورد این محصول پر کاربرد انجام داد. 

نظرات کاربران
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

بستن
*نام و نام خانوادگی
* پست الکترونیک
* متن پیام

0 نظر
menusearch
tamiratowj.ir
طراحی توسط سایت شرکتی